Helge Bo Jensen

Jeg sidder i kommunalbestyrelsen i Albertslund, hvor jeg bor med min kæreste og de to yngste på 15 og 17 år. 25 år i KB giver stor erfaring med at føre aktivistisk politik og med at være i opposition til S – og samarbejde når muligt.
Vi skal give præcise løsninger på almindelige menneskers problemer. På undermineringen af velfærdsordningerne, på fattigdommen og udstødelsen - vi skal tage nye politiske initiativer overalt, hvor vi kan få øje på muligheder for at skabe bevægelse og sikre små og store forandringer. Den københavnske vestegn er særligt hårdt ramt af uligheden og markedskræfternes hærgen. Derfor er modstanden og venstrefløjen stærk – og bør repræsenteres i folketinget.
Vi skal ikke nøjes med at regulere markedsøkonomien, men sætte fællesskab og demokrati ind imod kapitalisme og markedskræfter. Og vi skal da slet ikke indgå forlig, der giver mere privatisering og markedsgørelse – som affaldsforliget. Vi skal vise, at der er et reelt politisk alternativ til regeringens utilstrækkelige initiativer og principløse signalpolitik.
Jeg vil gerne være med til at styrke Enhedslisten som bevægelsernes parti, der slås loyalt og aktivt i og med bevægelserne. Et modigt parti, der holder fast i vores socialismeopfattelse, vores EU-modstand og vores antiimperialistiske politik.

Køn: Mand
Alder: 61
Afdeling: Albertslund
Uddannelse: Kultursociolog
Beskæftigelse: Økonomiansvarlig 3F Kastrup
Fagforening: 3F og DM