Indlæser Begivenheder

Sommerlejr 2024

Varighed

21. juli 15:00 – 27. juli 13:00

Adresse
Strandstræde 3 , 4654 Faxe Ladeplads , Danmark

Kan du lide sol, sommer og socialisme?

Så tag med på Enhedslistens Sommerlejr 2024!

Sommerlejr gruppen i Enhedslisten glæder sig rigtig meget til at se jer til en uge med masser af spændende politiske workshops, børne- og familievenlige aktiviteter og hygge.

Kompetente børnepassere vil hver dag stå for en række spændende aktiviteter for alle børn over 3 år. Der vil dog også være masser af tid til afslapning, badning og socialt samvær.

Sommerlejren finder sted i naturskønne omgivelser på Sydsjælland, på Faxehus Efterskole, som har en dejlig badestrand i baghaven. Det endelige program kommer senere, men I kan allerede nu sikre jer en plads. Der er plads til 100 deltagere, og vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet.

Program pt:

Hvordan forstår vi parti og internt demokrati? Demokratisk centralisme eller helt fladt basisdemokrati?

Nye vinkler på køn og identitet: Marxistisk kønsteori og antropologisk psykologisk tilgang.

Hvad sker der med socialpolitikken? Sorte skyer i horisonten. 

“For den mindste forbedring, mod den mindste forringelse.” Men hvordan får vi det til at hænge sammen i konkrete forhandlingssituationer? F.eks. ved forhandlinger om budgetforlig?

Derudover bliver der også noget om: Fagligt arbejde, Palæstina, EU, Ukraine og fredspolitik.

 

Sol, sand og socialisme Enhedslistens Sommerlejr er en spændende og hyggelig ferieform, hvor der er plads til både børn og voksne, familiehunde og vandhunde. Deltag i workshops, hør politiske oplæg, slap af på stranden … Der er muligheder nok, og som ny kommer du hurtigt med i fællesskabet. Hvert år er der både nye og garvede deltagere. Maden laver vi sammen under kyndig vejledning fra køkkenchefen, og der er noget til selv de kræsneste unger, ligesom der selvfølgelig bliver taget hensyn til allergier m. m. Børnene kan deltage i børneprogrammet, mens de voksne er til oplæg. Faxehus Efterskole ligger lige ud til en dejlig badestrand, så husk endelig badetøjet! Citat: Nina Ericsson fra Nordvest afdeling.

 

Tilmelding:

Det koster 2.500 kr. for en voksen, 1.500 kr. for en voksen på nedsat pris (for folk med lave indkomster) og 1.000 kr. for børn fra 3 år til og med 15 år. Børn på 0-2 år er gratis.

Inkluderet i prisen er: ophold, mad og program.

Tilmelding til sommerlejrudvalget på [email protected]

Der kan allerede nu betales til deres konto i Arbejdernes Landsbank.: 5383 0241780

 

Besøg og del Facebook begivenheden her.