Kommunikation gennem Enhedslistens kanaler

Hvis du gerne vil opreklamere et arrangement eller andre relevante opslag, som har interesse for hele organisationen, finder du her en liste over de forskellige muligheder, der er for at få noget ud gennem Enhedslistens kanaler. Du er altid velkommen til at sende en mail til [email protected], hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du kan få din nyhed med.

Centrale nyhedsbreve

Vi har i skrivende stund to nyhedsbreve: OrganisationsNyt og LokalPolitiskNyt.

OrganisationsNyt sendes ud til alle ansatte, kontaktpersoner, bestyrelsesmedlemmer, HB, MF’ere, byrådsmedlemmer, regionsrådsmedlemmer, samt alle medlemmer, der aktivt har meldt sig til. Det går ud til ca. 1200 medlemmer og har en høj åbningsprocent.

Opslagene her skal være relevante for store dele af organisationen. Det kan f.eks. været et arrangement i et udvalg eller lignende.

LokalPolitiskNyt sendes ud til ansatte, MF’ere, alle kontaktpersoner, byrådsmedlemmer og -baggrundsgrupper, regionsrådsmedlemmer og -baggrundsgrupper og kandidater ved valg. Det går ud til ca. 800 medlemmer og har en høj åbningsprocent.

Opslagene her skal være relevante inden for emnet kommunal- og regionspolitik.

Mails til medlemmerne

Det er muligt at sende en mail ud om noget til samtlige enhedslistemedlemmer, men vi gør det sjældent, og kun hvis det er mails, som vedrører størstedelen af medlemmerne. Hvis man har en nyhed, som man ønsker sendt ud til alle medlemmer af Enhedslisten, kan man sende en forespørgsel til [email protected].

Hjemmesidenyheder

Som en del af vores nye hjemmesideplatform kan vi hente nyheder fra de nye enhedslistenssider i et nyhedsfeed. Et eksempel på dette kan ses på den lokalpolitiske hjemmeside. Her hentes nyheder fra alle de lokale enhedslistehjemmesider, som afdelingerne og regioner lægger op på deres egen hjemmeside, og som har kategorien lokalpolitik.

Kalender på vores.enhedslisten.dk

Du kan tilføje et arrangement i kalenderen på vores.enhedslisten. Det gøres ved at ….