Presse- og kommunikationschef

til Enhedslisten på Christiansborg

Vil du være med til at få Enhedslistens politik ud over rampen både i pressen, på sociale medier, i landsdækkende kampagner og de politiske debatter rundt om i hele landet?

Vil du være med til at få Enhedslistens politik ud over rampen både i pressen, på sociale medier, i landsdækkende kampagner og de politiske debatter rundt om i hele landet? Og vil du være en del af et dynamisk team, med højt til loftet, kort fra ord til handling? Et team, hvor vi løfter opgaverne i fællesskab, og hvor vores respektive fagligheder sammen skaber de bedste resultater? Så er det dig vi søger!

 

Som leder af presse- og kommunikationsteamet vil din fineste opgave være at sikre samspillet mellem folketingsgruppen, sekretariatsledelsen og teamet, så Enhedslistens strategiske kommunikation bliver stærkest mulig. Du vil blive en vigtig del af teamets daglige opgaveløsning, så det er helt centralt, at du både er stærk i det daglige pressearbejde – at sætte dig til tasterne og tage pressevagter og indsalg af historier, og at du brænder for at udvikle den strategiske kommunikation af Enhedslistens politik. Samtidig skal du hele tiden have teamets trivsel, den faglige strategi og de overordnede mål for kommunikations- og pressearbejdet som central pejlesnor. Du er desuden stærk relationelt og er god til at prioritere trivsel og arbejdsmiljø i en travl hverdag.

 

Arbejdsopgaver

  • Lede, udvikle og koordinere arbejdsopgaver i teamet
  • Sikre det strategiske overblik for teamet og resten af sekretariatet
  • Deltage i teamets daglige presse- og kommunikationsarbejde
  • Bidrage til presse- og mediemæssig kompetenceudvikling af politikere og politiske rådgivere
  • Fast pressevagt 1-2 gange ugentligt – herunder også aften og weekend

 

Om dig:

  • Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse eller en baggrund som journalist
  • Du har flere års erfaring
  • Du kan stå inde for Enhedslistens politik og visioner
  • Du fungerer godt som en del af et team og er god til at opbygge relationer både internt og eksternt
  • Det er et stort plus, hvis du har ledelseserfaring

 

Om teamet:

Du vil blive en del af et lille, dynamisk team, der ud over vores nye presse- og kommunikationschef består af tre presserådgivere, en grafiker, en kampagnerådgiver og en kommunikationsrådgiver. Vores fælles fineste opgave er at sikre den bedst mulige eksponering af Enhedslistens politik og visioner hver eneste dag.

 

Om sekretariatet

Du vil blive en del af et sekretariat med 29 medarbejdere, der yder faglig og organisatorisk bistand til Enhedslistens 13 folketingsmedlemmer. De daglige arbejdsopgaver i sekretariatet er præget af det parlamentariske arbejde i Folketinget samt research, politikudvikling, pressearbejde og formulering af Enhedslistens politiske forslag.

 

Det praktiske:

Stillingen er på 37 timer om ugen. Alle ansatte har samme løn og arbejdsvilkår og vores enhedsløn er pt. 36.034 kr. pr. md. Enhedslisten har en pensionsordning, der følger CO-Industris overenskomst, hvilket pt. betyder 8%/4%. Dertil kommer en frivalgsordning på 6 %. Det forudsættes, at du ved ansættelsen er eller bliver medlem af Enhedslisten.

 

Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.

 

Hvis du har spørgsmål til jobopslaget er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Toke Dahler ([email protected]) Presserådgiver Lisbet, ([email protected]) eller kommunikationsrådgiver Kiki Svensson-Hahn, 61625081, [email protected].

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag d. 14. oktober 2021 kl. 12.00

e-mail til: [email protected]

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 42/43.

Posted in Job