Runa tager orlov fra byrådet og Christina kommer ind

Vores byrådsmedlem, Runa Friis Hansen, tager orlov fra byrådet, da hun er blevet stedfortræder for Peder Hvelplund i folketinget. Orloven er på ubestemt tid.

Læs mere her: https://bronderslev.enhedslisten.dk/runa-friis-hansen-indtraeder-som-stedfortraeder-i-folketinget/

Christina Eilers bliver vikar for Runa.

Lidt om Christina: 

Jeg er 45 år, bor i Brønderslev by og har 2 børn på 13 og 15. Jeg er uddannet socialrådgiver.

Jeg har valgt at stille op til byrådet fordi jeg ønsker at Brønderslev Kommune skal være en kommune med plads til alle.
Jeg har været aktiv i fagbevægelsen i en årrække og har nu valgt også at prøve kræfter med lokalpolitik:
Jeg og mit parti vil arbejde for, at vi som kommune tør investere i mennesker og i natur, fordi vi tror på at investering betaler sig.”
Jeg vil arbejde for, at alle borgere kan føle sig hørt og mødt, hvis de får brug for hjælp fra det sociale system i en kortere eller længere periode.
Jeg vil arbejde for, at vi som kommune møder vores borgere med tillid og med et oprigtigt ønske om at hjælpe og servicere.
Jeg vil arbejde for, at vi i kommunen får ansat en borgerrådgiver, der skal have til opgave at støtte de borgere, der oplever sig misforstået i, eller på anden måde oplever behov for hjælp for at kunne navigere i systemet.
Jeg vil arbejde for, at vi som kommune tør tage ansvar for vores miljø; blandt andet ved at stoppe brug af sprøjtegifte på offentlige arealer.
Brønderslev Kommune er kommunens største arbejdsplads. Jeg vil arbejde for, at kommunen som arbejdsplads har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø for de ansatte.

Læs hele historien HER