Rejserefusion

Her kan du finde regler og formular til rejserefusion

I Enhedslisten skal alle kunne være med. Det skal være muligt at deltage i udvalg, kurser og træf uden at blive straffet økonomisk. Derfor har vi rejserefusion til alle udvalgsmøder og landsdækkende kurser og træf.

Regler om rejserefusion

Rejserefusion ydes til centrale EL-arrangementer. Der er frit valg af transportmiddel, men der refunderes altid rejseudgifter svarende til billigste offentlige transportmiddel fx DSB. Vi opfordrer dog til, at der vælges Orange billetter, rejsekort mv., og at deltagere rejser i grupper, hvis man er flere fra samme område. Anmodning om rejserefusion sendes senest 30 dage efter arrangementet til [email protected]. Brug denne blanket.

Kørsel i bil

Vælger man at køre i bil, refunderes stadig det der svarer til offentlig transportudgift fx med DSB.

I særlige tilfælde ydes 2 kr. pr. kilometer ved 1-2 personer og 3 kr., hvis der er 3 personer eller flere i bilen.

Særlige tilfælde eller omstændigheder kan fx være handicap, manglende offentlig transportmulighed (her får man kilometerpenge på de dele af ruten, hvor der ikke er mulighed for at vælge offentlig transport), eller hvis man er flere i bilen, der skal deltage i samme arrangement og at det derfor bedre kan svare sig økonomisk at køre samlet i en bil fremfor fx tog.

Klik her for grundigere forklaring af refusionsreglerne.