Velkommen

til en verden af fælles oplevelser og ny viden

Enhedslisten har et ambitiøst mål om at lave hele verden om. Vi ved, at de store samfundsforandringer ikke sker i Folketinget alene, men i mindst lige så høj grad uden for murene.

For at skabe bevægelse og forandring har vi brug for både teoretiske og praktiske værktøjer, så vi gennem skarp analyse kan sætte den rigtige retning, og gennem praktiske værktøjer stille krav og ændre magtstrukturerne. Året er fyldt med spændende arrangementer af begge typer, som er åbne for alle. Der er også de årlige træf for aktivister, der spiller bestemte roller eller er involverede i bestemte udvalg eller interessegrupper.

Endnu vigtigere end indholdet af de specifikke arrangementer er muligheden for at være sammen med dine kammerater med forskellige aldre, farver og holdninger. Det er muligheden for at indtage din rolle i venstrefløjens fremtid, dansk politik og i vores store mål om at afskaffe kapitalismen, og skabe et socialistisk, solidarisk og bæredygtigt samfund. Vi glæder os til det hele.

Hvordan fungerer det?

At komme afsted på kursus er en mulighed for at få ny viden, skabe netværk med andre partikammerater og få fornyet din gejst.

Er der nye folk i afdelingen, er det en god idé at opfordre dem til at tage på kursus eller træf, så de kan få blod på tanden til at blive aktive, når de kommer hjem igen. Det samme gælder garvede medlemmer som ønsker ny energi og inspiration. Måske kan I tage sammen afsted.

Tilmelding

Tilmelding til næsten alt i Enhedslistens kursuskatalog sker på Mit.Enhedslisten. Mere specifikke informationer står også ved hvert kursus.

På nogle begivenheder dækker din lokalafdeling kursusgebyret, og derfor skal I blive enige om, hvem og hvor mange der tager afsted. Vil du gerne på kursus, kan du forhåndstilmelde dig direkte på hjemmesiden, og så tager din afdeling og kontaktperson stilling til dit ønske, og om I evt. skal tage flere afsted.

Betaling

Kursernes pris står også anført ved hvert kursus. Her står også, om du selv skal betale for kurset, eller om det er din lokalafdeling, der dækker kosten og fælles beslutter, hvor mange deltagere afdelingen har råd til at sende afsted.

Kursusgebyret dækker en del af udgifterne til lokaler, mad, evt. logi og rejserefusion. Enhedslisten yder som udgangspunkt rejserefusion efter billigste offentlige transport. Se mere om reglerne for rejserefusion.

Plads til alle

I Enhedslisten forpligter vi os til at lave et åbent sted for alle. Vi ønsker, at alle tilstede skal lære, møde nye mennesker og have det godt med at være sammen om at skabe en stærk bevægelse.

Derfor har vi mulighed for både børnepasning og tolkning til andre sprog end dansk på hver landsdækkende begivenhed. Vi stræber også efter kun at bruge de steder, der er mest egnet til mennesker med funktionsnedsættelser eller handicap. Vi har altid vegetariske og veganske madmuligheder og forsøger at imødekomme alle madallergier.