Torsten Ringgaard

Socialt indigneret lokomotivfører, der ønsker, at vi kommer på sporet mod socialismen. Danmark er i en brydningstid, en brydningstid, hvor racister som Paludan og Vermund bliver hørt, men samtidigt en tid hvor vi ser en opblomstring af organisationer, der kæmper for de svage, eksempelvis Næstehjælperne og Almen Modstand.
Vi skal gribe momentum og få hjulpet Danmark i vores retning, en retning hvor man får hjælp som arbejdsløs i stedet for stress og mindreværd - et Danmark hvor naturen får sin plads, og hvor pesticider kun har plads i historieundervisningen og et Danmark hvor der bliver sagt fra overfor fremmedfjendske udmeldinger - ligegyldigt om udmeldingerne kommer fra SF, Matthias Tesfaye, Venstre eller den yderste højrefløj.
Jeg er jovial, og møder mine medmennesker med et smil og finder hurtigt en fælles platform. Gennem mine erfaringer som kandidat til Folketinget og Europa-Parlamentet har jeg fundet ud af, at jeg klarer mig godt i debatterne i forsamlingshuse og på uddannelsesinstitutionerne. Jeg er arbejdsom, og har mulighed for at tage fri fra arbejde under valgkampene. Ved valgene i 2019 tog fri fra påske til valgdagen for at kunne dedikere mig 100% til at føre valgkamp.
Jeg har været medlem af Enhedslisten i 12 år og er pt. kontaktperson i Odense. Tidligere har jeg været kontaktperson i Mariagerfjord, kasserer i Odense samt været aktiv i fagforeningsarbejde siden 2015.
Privat er jeg fraskilt far til en teenager og bor i et større bofællesskab lige syd for Odense.

Køn: Mand
Alder: 44
Afdeling: Odense
Uddannelse: Lokomotivfører
Beskæftigelse: Lokomotivfører
Fagforening: Dansk Jernbaneforbund