Mads Kofoed

Enhedslisten skal være landsdækkende, med bud på dagligdagens problemer, som vælgere også i udkanten kan være del i. Vi kommer ikke videre i vores vækst, hvis ikke at vi får vælgere i Slagelse og Thisted til at kunne se sig som Enhedsliste vælgere.
Mine forslag vil være på at skabe sammenhæng mellem lokalt og landspolitik, og det starter med at vores kandidater rundt omkring, er en del af det lokale ved at de bor i det lokale, vælges af lokale og afspejler uddannelsen lokalt.
Jeg er maskinarbejder, og har været håndværker gennem store dele af livet. Jeg har været fagligt og politisk aktiv hele livet, fra at være en del af det antiautoritære oprør i 70erne og 80erne, til at være faglig aktiv som TR og til sidst afdelingsformand i Metal Holbæk, gennem mange år. Jeg vil kunne bidrage til folketingsgruppens arbejde med Arbejdsmarkedsspørgsmål, dagpenge, sygdom og socialt arbejde. Mine egne mærkesager som jeg vil fremføre og kæmpe for er de utallige ofre for jobcentret, og Mette Frederiksens ubarmhjertige politik overfor de svage, og gratis tandlæge, Samtidig vil jeg opdyrke det lokale i Vestsjælland, og få hævet vores stemmeprocenter herude i Udkantsdanmark, hvor ellers utallige falske forsvarere for de svage, siger det er udlændingenes skyld.
Jeg er også skarp på dyreværn og dyrerettigheder, hvor jeg syntes at vores dyreetik hele tiden bliver underlagt produktionen. Det er også et område, hvor vores politik er god nok, men vi kommer simpelthen ikke godt nok ud.

Køn: Mand
Alder: 61
Afdeling: Slagelse
Uddannelse: Maskinarbejder
Beskæftigelse: Beskæftigelsesvejleder
Fagforening: Metal