Aida Ammary

"Regeringen taler altid om tryghed, når det kommer til at føre en stram integrationspolitik. Men hvor er min tryghed, når det kommer til min sagsbehandling? Hvor er min tryghed, når det kommer til at blive behandlet ordentligt af staten?” Sådan sagde et medlem af Enhedslisten til mig, da jeg besøgte en række lokalafdelinger i efteråret. Og hun har ret. For hvor er hendes sikkerhed egentligt?

Mit navn er Aida, og jeg har det seneste år været spidskandidat i Nordsjælland for Enhedslisten. Jeg har valgt at genopstille til urafstemningen, fordi jeg ikke er færdig med at kæmpe for retfærdigheden og mod uligheden.

Tryghed er et ord, der oftest bliver brugt, når regeringen skal virke hårdfør. Men hvor er trygheden hvis vi bliver syge, eller på anden måde ikke kan arbejde? Hvor er trygheden, når ghettoloven kommer og tager vores hjem fra os, fordi vi har et forkert job, en forkert uddannelse eller en forkert hudfarve? Og hvor er trygheden, når det kommer til at være sikker på, der sker klimahandling?

Jeg ønsker at stille op for Enhedslisten, fordi jeg er aktivist helt inde i hjertet. Fordi jeg har muligheden for at kæmpe for dem, der ikke selv kan. Og vigtigst af alt: fordi jeg ønsker at lytte til alle jer, der har historier og visioner for, hvordan vores samfund skal se ud.

For jeg ønsker, sammen med jer, at kæmpe for få trygheden tilbage i velfærden og skabe en grøn, mangfoldig politik for os alle sammen!

Køn: Kvinde
Alder: 29
Afdeling: Ydre Nørrebro
Uddannelse: Historiker
Beskæftigelse: Konsulent
Fagforening: Dansk Magisterforening