Grafisk medarbejder til Enhedslistens folketingsgruppe

Enhedslistens folketingssekretariat på Christiansborg søger en ny grafisk medarbejder, der skal være ansvarlig for vores visuelle kommunikation. Vi søger en kollega med grafisk erfaring, som har lyst til at bidrage til at vedligeholde og udvikle partiets grafiske identitet og producere visuelt indhold til sociale medier og hjemmeside, samt udforme tryksager og annoncer med videre.

Vi tilbyder:

En dedikeret arbejdsplads med 29 dygtige, sjove og initiativrige kolleger, hvor der bliver lyttet til gode ideer, og hvor man som ansat har stor frihed i sit job inden for rammerne af det politiske arbejde.

En mulighed for at gøre en konkret forskel og bidrage til at fremme Enhedslistens politik.

En spændende og udfordrende arbejdsplads med store muligheder for at udvikle sine færdigheder i et miljø med højt til loftet.

Arbejdsopgaver:

 • Være overordnet ansvarlig for at vedligeholde og udvikle Enhedslistens visuelle udtryk
 • Producere grafisk og andet visuelt indhold til sociale medier
 • Layoute mindre tryksager og PDF’er i henhold til Enhedslistens designmanual
 • Vedligeholde og udbygge billedbank med pressefotos, stock photos med videre
 • Stå for visuelt udtryk ved pressemøder, photo shoots og andre arrangementer
 • Tage og redigere fotos og videoer til brug på sociale medier

Stillingen er organisatorisk tilknyttet Enhedslistens pressekontor, som udover dig består af tre presserådgivere, en kampagnerådgiver, en valgkampskoordinator og en presse- og kommunikationschef. En del af arbejdet vil dog foregå i samarbejde med den grafiske medarbejder på Enhedslistens landskontor.

Om dig:

 • Du har en grafisk uddannelse
 • Du har erfaring med at producere materiale til sociale medier
 • Du har erfaring med at layoute materiale til web og print
 • Du har stor erfaring med Adobe-pakken og mestrer InDesign, Illustrator og Photoshop
 • Erfaring med at arbejde med foto og video er en fordel

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer om ugen. Alle ansatte har samme løn og arbejdsvilkår og vores enhedsløn er pt. 36.034 kr. pr. md. Enhedslisten har en pensionsordning, der følger CO-Industris overenskomst, hvilket pt. betyder 8%/4%. Dertil kommer en frivalgsordning på 6 %.

Det forudsættes, at du ved ansættelsen er eller bliver medlem af Enhedslisten.

Der vil forekomme både aften- og weekendarbejde. Til gengæld tilbydes der stor fleksibilitet og overarbejde afspadseres altid 1:1.

Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobopslaget, er du velkommen til at kontakte fungerende presse- og kommunikationschef, Mikkel Lauritzen, på [email protected] og telefonnummer 61 62 43 39, eller fagpolitisk leder, Jon Burgwald, på [email protected] og telefonnummer 61 62 54 08.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 10.12. kl. 12 og skal sendes til [email protected]. Der afholdes som udgangspunkt ansættelsessamtaler i uge 50. Tiltrædelse senest 1. februar 2022.