Indlæser Begivenheder

Valgkampsdag

Varighed

lørdag 14. aug '21 10:00 – lørdag 14. aug '21 14:00

Adresse
Tilmeld dig nu

Valgkampsdag lørdag d. 14. august 
Vi sætter gang i forberedelserne til den kommunale valgkamp lørdag d. 14. august kl. 10-14.00, hvor vi holder fælles arbejdsdag. 
Formålet med dagen er at sætte os ned sammen og få nogle gode/skæve ideer, så vi kan lave en anderledes og sjovere valgkamp. De bedste ideer fås i fællesskab, så du behøves ikke at have den store ide til valgkamp, men blot være interesseret og villig til at bruge nogle timer i fællesskab med andre. 
Fra valgkampsgruppen har vi snakket om følgende ting vi gerne vil arbejdet med. 
Vi starter med fælles intro og deler os herefter op efter interesser. Vi slutter igen i plenum med opsamling på dagens arbejde. 
Brug af valgbutik. Vi har butikken hver tirsdag, onsdag og lørdag. De resterende dage har vores samarbejdspartner Trafikalt Folkeparti v. Anders Wested. 
Mulepose, vi skal have lavet design til muleposerne. Hvad skal der står på dem? 
Videofilm til sociale medier 
Kreative og/eller budskaber på valgplakater
Rundringning til medlemmer for at få flere aktive 
Dør-dør, målrettet studerende og specielt international studerende, som kan stemme til kommunalvalget selvom de ikke har statsborgerskab.
Vi starter med fælles intro og deler os herefter op efter interesser.                                                                    Vi slutter igen i plenum med opsamling på dagens arbejde. 
Vi når sikkert ikke igen det hele, det er hellere ikke meningen, men vi vil gerne have sat gang i arbejdet. 
Afdelingen sørger for mad og drikke i løbet af dagen.