Indlæser Begivenheder

Valgdebat Ringparken – Panel: Thomas Clausen

Varighed

tirsdag 2. nov '21 17:30 – tirsdag 2. nov '21 19:00

Adresse
Tilmeld dig nu

Det kommende kommunalvalg nærmer sig, og samarbejdsudvalget i Ringparken – bestående af fire afdelingsbestyrelser under FOB – ønsker at sætte fokus på både stemmeprocenten og at engagere Ringparkens beboere i valgkampen.
Vi ønsker at flere beboere fra Ringparken går ud og stemmer ved dette valg, således at stemmeprocenten kan blive højere end ved forrige valg. Det kræver en ekstra indsats fra vores side, som vi påtænker at løfte i samarbejdet med områdets beboere og aktører.
Samtidig ønsker vi at arrangere en paneldebat med en bred skare af politiske ledere, hvor emner som bekæmpelse af kriminalitet, udsatte boligområder, ungdomstilbud m.m. bliver sat på dagsorden.
I denne sammenhæng vil vi gerne invitere dig til at repræsentere dit parti som paneldeltager ved debatten, som er planlagt at blive holdt 2. november kl. 17:30-19:00 i Nordhuset, Albert Ibsensvej 1.
Paneldeltagere får indledningsvist mulighed for at fortælle partiets politik om de nævnte emner, hvorefter der vil være debat blandt panelet og spørgsmål fra tilhørere. Efterfølgende vil der være mulighed for snak/samtale med beboerne.
Vh.
Abdiwahaab Ali
På vegne af Samarbejdsudvalget i Ringparken