Indlæser Begivenheder

Nordiske Socialisme m. Pelle Dragsted

Varighed

søndag 16. maj '21 13:30 – søndag 16. maj '21 15:30

Adresse
Tilmeld dig nu

Søndag d. 16. maj kl. 13.30-15.30 holder Pelle Dragsted oplæg om hans nye bog “Nordisk socialisme”. Per Clausen deltager også som kommentator på bogen.
Mødet holdes som et kombineret fysisk og zoommøde. På grund af forsamlingsforbuddet er det begrænset, hvor mange der kan være til det fysiske møde.
Mødet holdes i Socialisternes Hus, Søndergade 12, Aalborg og deltagelsen i det fysiske møde er forbeholdt medlemmer af Enhedslisten.
Hvis du gerne vil deltage i det fysiske møde skal du tilmelde dig til Rasmus på [email protected]. Der er begrænset pladser, så det er først-til-mølle for at få plads.
Du skal tilmelde dig via linket her:
https://enhedslisten.zoom.us/meeting/register/tJEod-murjgoGNyvXGR2i_R4_oIuNePR8GT-
Når du er tilmeldt får du tilsendt link til mødet.
”Nordisk socialisme” er titlen på en ny bog af Pelle Dragsted. Her argumenterer han for, at kimene til en ny demokratisk socialisme allerede findes i de nordiske velfærdssamfund og i vores erfaringer fra andelsbevægelsen, kooperationen og vores fællesejede offentlige sektor.
Han kritiserer på den ene side socialdemokraterne for at have opgivet at ændre ejendomsforholdene, og på den anden side venstrefløjen for at gøre socialismen til et utopisk og absolut projekt, som få tror på eller kan se sig selv i. Og han kommer med en række konkrete reformforslag, der vil gøre Danmark mere socialistisk og mindre kapitalistisk.