Indlæser Begivenheder

Mere kollektiv trafik – flere cykler – mere gang – færre biler

Varighed

lørdag 6. mar '21 14:00 – lørdag 6. mar '21 16:00

Adresse
Tilmeld dig nu

Det er en nødvendig målsætning – af hensyn til miljø og klima og for at reducere trængslen. Men hvordan sikrer vi det- samtidig med at borgerne i Aalborg kommune kan være mobile?
Enhedslistens foreløbige bud er:
Det skal blive nemmere, billiger og mere attraktivt at benytte kollektiv trafik i hele kommunen. Det kræver nye og mere fleksible tiltag. +busser og nærbane er en del af løsningen, men vi har også brug for fleksible løsninger til de små byer og landdistrikterne.
Cykelstierne skal være sikre, der skal være plads til forskellige former for cyklisme på stierne og vi skal have et dækkende net af cykelstier i hele kommunen.
Veje, fortov og den kollektive trafik skal indrettes så også mennesker kan komme rundt.
Delebilsordninger skal gøre det muligt at bruge en bil, når det er nødvendigt, uden at man behøver at eje den.
Vi skal forberede os på en fremtid med små automatiske el-biler som et supplement til den kollektive trafik.
Egholm og den vestlige del af Aalborg -Nørresundby skal ikke ødelægges af en ny motorvej – der skal gribes effektivt ind over for støjgener fra de eksisterende motorveje – der skal ikke bygge mere motorvej i Aalborg Kommune
Vi tror på at politik bliver bedre af, at den udvikles i dialog med borgerne. Derfor håber vi, at du vil tage imod vores invitation til at være med til vores offentlige Zoom møde den 6. marts kl. 19.00.
Vi har lavet et oplæg til debat om mobilitet i Aalborg kommune. Læs det her: Færdsel og mobilitet – mindre trafik – grønnere trafikformer – større hensyn
For at kunne deltage i mødet skal du tilmelde dig via linket her:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEkdO-vqzgiE9BrPI9o9SGidFGpb4jy5Otf 
Når du er tilmeldt får du tilsendt et mødelink