Indlæser Begivenheder

Hvordan vinder man en Lokal Arbejdskamp? – På zoom

Varighed

5. september 19:30 – 5. september 21:30

Adresse
Tilmeld dig nu

Uddannelsen vil gennemgå processen fra et problem opstår på arbejdspladsen, over selve arbejdskampen og til tiden bagefter. Med masser af tips og tricks fra succesfulde arbejdskampe, herhjemme og i udlandet. Men også med bitre erfaringer fra nederlag, da det jo ofte er gennem nederlag, at vi lærer allermest.
Værktøjskassen er beskrevet i bogen; En succesfuld organisators hemmeligheder, og vi vil fokusere på de fire lektioner i bogen: Vælg et problem, Planlæg en eskalerende kampagne, Forvent det uventede og Vær altid organiserende.
Uddannelsen strækker sig over fire lektioner, på zoom på følgende tidspunkter:
Torsdag d. 5/9 kl 19.30-21.30 – Hvordan vælger man hvilke kampe man vil tage. Kortlægning, En til en samtale, Meningsdannerne, Bredtfølt – Dybtfølt – Nemt at vinde. 
Torsdag d.19/9 kl 19.30-21.30 – Skru op for varmen, fredspligt og konfliktret, bliv ved med at overraske chefen, sørg for alle er med, hvorfor er det ikke nok at vinde en fagretslig sag.
Torsdag d. 3/10 kl 19.30-21.30 – Forvent det uventede, chefen vil slå igen, vacciner dine kollegaer, mere kortlægning, forhandling er ikke noget man gør alene. 
Torsdag d.17/10 kl 19.30-21.30 – Vær altid organiserende, kampen slutter aldrig, alle skal vide hvad der foregår, tillidsrepræsentantens rolle, at sætte det hele sammen.
Underviser: Jakob Mathiassen- Faglig organisator i Enhedslisten.
OBS: Kurset indhold vil tilpasse sig dem der deltager, og deres behov.
Tilmeld dig møderækken ved at svare på dette spørgeskema