Indlæser Begivenheder

Enhedslistens sommerlejr 2021 – uge 28

Varighed

søndag 11. jul '21 13:00 – fredag 16. jul '21 13:00

Adresse
Strandstræde 3 , 4654 Faxe Ladeplads , Danmark Tilmeld dig nu

Kan du lide sol, sommer og socialisme?

Så tag med på Enhedslistens Sommerlejr 2021!

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en lille uge med masser af spændende workshops, børne- og familievenlige aktiviteter og hygge. Programmet vil byde på et dagligt tag-selv-bord af politisk indhold om f.eks. feminisme, klimakamp, politisk økonomi og international solidaritet samt mere sociale aktiviteter som rundbold, banko, korsang og udflugt. Kompetente børnepassere vil hver dag stå for en række spændende aktiviteter for alle børn over 3 år. Der vil dog også være masser af tid til afslapning, badning og socialt samvær.

Sommerlejren finder sted i naturskønne omgivelser på Sydsjælland, på Faxehus Efterskole, som har en dejlig badestrand i baghaven. Det endelige program kommer senere, men du kan allerede nu sikre dig og din familie en plads. Der er plads til 100 deltagere, og vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet. Sidste år blev der udsolgt, så tøv ikke for længe med at melde dig til.

Det koster 1.500 kr for en voksen, 1.000 kr for en voksen på nedsat pris (for folk med lave indkomster) og 700 kr for børn fra 3 år til og med 15 år. Børn ml. 0-2 år er gratis. Det er også muligt at deltage enkelte dage.

Alt er inkluderet i prisen på nær øl/sodavand, og hvis du er medlem af Enhedslisten, får du også din rejse refunderet.

Har du spørgsmål så skriv til Tamara på [email protected].

Vi laver også en sommerlejr i uge 27 – se arrangementet her: https://mit.enhedslisten.dk/event/id/181/register

Sommerlejren er populær og vi vil gerne give så mange som muligt muligheden for at deltage, derfor kan man kun deltage i en af ugerne.

OBS! Tilmeldingen foregår her: https://mit.enhedslisten.dk/event/id/182/register