Indlæser Begivenheder

8. marts – Det bliver bedre end før!

Varighed

8. marts 9:00 – 8. marts 21:00

Adresse
Tilmeld dig nu

Hvordan ser vores feministiske fremtid ud?
Lad os dele vores feministiske ønsker for fremtiden med hinanden denne 8. marts!
Trods coronarestriktioner og begrænsede muligheder for at gå på gaden, ønsker vi at markere kvindernes internationale kampdag d. 8. marts.
Selvom vi ikke kan mødes på vanlig vis, vil vi markere dagen fra privaten ved at hænge bannere og tegninger i vores vinduer, for at skabe opmærksomhed på problemer med sexisme og mangel på kønsligestilling.
Vi opfordrer derfor alle sympatisører og feminister til at markere dagen sammen med os, ved ligeledes at hænge et banner, en tegning eller lignende i vinduet eller på postkassen, tage et billede af markeringen og dele det under hashtagget #DETBLIVERBEDREENDFØR på sociale medier for at skabe opmærksomhed på problemstillingerne og gøre opmærksom på, at selvom det i øjeblikket er COVID-19, der løber med overskrifterne, så er kampen for et solidarisk og ligestillet samfund langt fra ovre.
Gennem hashtagget #DETBLIVERBEDREENDFØR ønsker vi altså at gøre opmærksom på, at vi, når denne krise er ovre, ikke ønsker at vende tilbage til status quo, men at vi har ambitioner og krav til en feministisk fremtid, hvor alle uanset køn, race og seksualitet har lige rettigheder og muligheder.
Vi opfordrer til at benytte hashtagget til at skabe opmærksomhed på lige præcis det ligestillingspolitiske issue, der for øjeblikket fylder noget for netop dig, ved at du, tegner en tegning eller skriver et slagord, der markerer det issue, du er optaget af, hænger den i dit vindue, tager et billede af det, og deler det under hashtagget på dine sociale medier.
Hvad ønsker du dig af en feministisk fremtid? Hvad kæmper du for?
Del det med os allesammen her på facebook, eller på instagram! Og husk at skrive #DETBLIVERBEDREENDFØR
Del budskabet om 8. marts. Der er oprettet en facebookbegivenhed, som kan bruges til formålet: https://www.facebook.com/events/139039531341462